El Papiol

Vine a la fira i aprofita per conèixer El Papiol

Speaker 1

Per què El Papiol?

Situat a la comarca del Baix Llobregat, al peu del Parc Natural de Collserola i pas necessari per a la connexió de l’interior amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, El Papiol assumeix el rol de municipi de referència a l’hora de fer compatible les necessitats de mobilitat dels ciutadans amb les de conservació d’un entorn físic saludable.

Per aquest motiu, ofereix un espai adequat per a l’encontre de: solucions tecnològiques, enginyeries, tallers d’idees, polítiques públiques i les veus dels ciutadans, amb l’objectiu de convertir-se en una taula pel disseny i llançament de propostes de futur que puguin inspirar altres municipis i comarques.

El Papiol compta amb recursos atractius turísticament, com el seu entorn natural o el seu patrimoni arquitectònic i cultural. Algunes d’aquestes peces del seu patrimoni arquitectònic més interesants conformen aquesta ruta de turisme cultural pel nucli urbà papiolenc. La ruta, que es diu El Papiol Patrimoni, està pensada tant per als visitants, que descobriran el patrimoni, com per als veïns, que el redescobriran i, per tant, el valoraran més. Trobareu més informació als documents situats al peu d'aquesta pàgina.

Un dia al Papiol El Papiol patrimoni