Signatura del conveni de col·laboració entre FIMOB i l’Ajuntament del Papiol per a 5 anys

By admin,

  Filed under: Sin categoría
  Comments: None

 

Papiol acollirà la Fira de Mobilitat Sostenible de Catalunya el proper mes de febrer del 2019

25 de maig de 2018

Aquest matí s’ha signat, a l’Ajuntament del Papiol, el conveni que fixa la data per a la celebració de la Fira de la Mobilitat Sostenible, els propers dies 8, 9 i 10 de febrer de 2019.

La Fira suposarà un punt de trobada de les empreses especialitzades en l’àmbit de la mobilitat sostenible i els seus clients, i també oferirà espais de diàleg, debat i experiències sostenibles amb tot tipus de vehicles de mobilitat personal, exposats i disponibles per a provar, dels que podran gaudir la ciutadania i els usuaris, les administracions públiques competents, els experts i les pròpies empreses del sector.

En l’acte de signatura hi ha estat presents l’alcalde del Papiol, Jordi Bou; l’anterior alcalde, Joan Borràs; el president de l’Associació del Polígon Industrial Sud del Papiol, Carles Portabella; i Xavier Roca, director de Presston Comunicació Int, agència titular de la capçalera Alcaldes.eu. L’acte s’ha celebrat en la sala de plens de l’ajuntament.